Bedrading

Plaatsen van nieuwe installaties in nieuwbouw, vervangen van oude bedrading bij renovatie, kleine aanpassingen in bestaande systemen en uitbreiden van meterkasten.

Installatie en renovatie elektriciteit

De elektrische bedrading van uw woning, winkel of kantoor is de bloedsomloop van het gebouw.
Het is dan ook belangrijk dat deze veilig en betrouwbaar is.

Een professionele installatie met nauwkeurig ontwerp en zorgvuldige uitvoering door Tavernier garandeert u dat de noodzakelijke energie feilloos en op correcte wijze naar elk punt in uw ruimtes wordt gebracht.

U kan bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe elektrische installaties in nieuwbouw, volledige vervanging van oude bedrading bij renovatieprojecten, kleine aanpassingen in bestaande systemen, conform maken van uw installatie en/of uitbreiden van de meterkast.

Elektro Tavernier biedt tevens bedrading en beveiliging voor industriële panden met een uitgebreide analyse ter plaatse en een berekening van uw noden.

Onze elektrische installaties: kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit

Onze installaties worden vakkundig volgens de huidige normen waarbij wij steeds kwaliteitsvolle en duurzame materialen gebruiken. Elk netwerk wordt geplaatst met een oog op de toekomst, of het nu gaat om een klassieke basisuitvoering of een uitgebreide installatie met integratie van domotica. Wij bieden flexibele systemen die uitbreiding en aanpassing toelaten zodat uw infrastructuur mee kan evolueren met uw plannen en toekomstige behoeftes.

Hierbij houden wij rekening met uw wensen, noden, veiligheid en budget en wij begeleiden u graag op basis van onze dagdagelijkse ervaring in de diverse mogelijkheden van hedendaagse technieken en woontrends.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

contacteer elektro Tavernier