Verlichting

Professioneel verlichtingsadvies en installatie van binnen- en buitenverlichting voor uw woning, winkel, kantoor of industriële werkruimte.

Binnen- en buitenverlichting

Verlichting vervult meerdere functies binnen en in de directe omgeving van uw woning, winkel of kantoor. Elektricien Tavernier helpt u graag bij het bepalen van uw binnenverlichting naargelang uw ruimtes en hun functie. Ook voor het installeren van een passende buiten-, gevel- of tuinverlichting staan wij voor uw klaar.

Een correcte en zuinige verlichting van uw ruimtes start met een verlichtingsplan of lichtstudie. In nauwe samenwerking met gespecialiseerd bedrijf zorgen wij voor verlichtingsadvies, een duidelijk lichtplan, en een keuze uit een breed aanbod aan lampen en armaturen die perfect passen in uw interieur. Hierin wordt uiteraard rekening gehouden met aspecten zoals sfeer, exploitatie en uw budget. Tavernier staat vervolgens in voor een zorgvuldige installatie en afwerking.

Energie besparen door relamping

Binnen deze installatie wordt duurzame lichtverbruik en energie-efficiënte manieren om met verlichting om te gaan in aanmerking genomen. Naast gebruik van spaarzame lampen en LED’s, kan tegenwoordig ook bespaart worden op verbruik via efficiënte lichtsturing, dimmers, en bewegingssensoren. In dit opzicht voert Elektro Tavernier ook relamping uit; door middel van een periodieke controle van uw lichtverbruik staan wij in voor de vervanging van lampen door nieuwe, zuinigere alternatieven.

Offerte voor binnen-en/of buitenverlichting?

Contacteer ons