Elektrische verwarming

Montage, herstel en vervanging met convectoren en sierradiatoren, zuinige accukachels en verschillende types elektrische vloerverwarming, en dit zowel als hoofd- of bijverwarming.

Elektrische verwarming zoals het hoort

Tavernier staat in voor de montage van nieuwe toestellen, vervanging van oude, herstelling en onderhoud. Wij berekenen ook voor u welk toestel, met welk vermogen en voor welke noden in uw ruimte past, zodat u een optimaal rendement van uw verwarming verkrijgt.

Elektrische verwarmingstoestellen worden gekenmerkt door veiligheid, lange levensduur, lage installatie- en onderhoudskosten; u hoeft immers geen zware infrastructuurwerken in de woning uit te voeren.

De huidige, zuinige toestellen zijn bijzonder geschikt en voordelig als bijverwarming of als hoofdverwarming voor goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen in combinatie met andere verwarmingsbronnen zoals warmtepompen, met groene energie opgewekt door photovoltaïsche zonnepanelen, en accumulatoren voor de opslag van overtollige stroom.

NIEUW: Intelligent Quantum + Smart Eco System

Elektrische verwarming gekoppeld aan hernieuwbare energie!

Montage en onderhoud van verwarmingstoestellen

Elektro Tavernier biedt u een keuze uit stralingstoestellen als convectoren en sierradiatoren voor rechtstreekse verwarming, dynamische en statische accukachels die werken op verschillende tarieven, en elektrische vloerverwarming, en dit zowel als hoofd- of bijverwarming voor kleine oppervlaktes zoals badkamers.

Vraag ons zeker naar accumulatiekachels met oplaadsturing of -regelaars die via een buitenvoeler de buitentemperatuur meet en rekening houdt met de tariefsituatie zodat een precieze oplading op het juiste tijdstip gebeurt.

Advies nodig over elektrische verwarming?

Contacteer ons