Warmtepompkachel

Dit toestel werkt op het energiezuinige warmtepompprincipe en geeft u 3kW verwarming en koeling zonder buitenunit. Dit is gemiddeld voor een ruimte van 60 m³ per toestel. Dankzij zijn invertorcompressor geeft hij verwarming tot -15 °C buitentemperatuur en scoort hij uitstekend met een energielabel A.

Warmtepompkachel

Dit toestel werkt op het energiezuinige warmtepompprincipe en geeft u 3kW verwarming en koeling zonder buitenunit.

Dit is gemiddeld voor een ruimte van 60 m³ per toestel.

Dankzij zijn invertorcompressor geeft hij verwarming tot -15 °C buitentemperatuur en scoort hij uitstekend met een energielabel A.

Door een fel doorgedreven techniek is het geluidsniveau amper hoger dan een klassiek vloer of hoge-wandmodel. De ideale oplossing dus voor iedere moeilijke installatie.

Bestaande bedrading kan vaak behouden worden en er komt geen breekwerk bij te pas.

Onze electriciteit in België wordt duurder. Groenstroomtaxen en verhoogde BTW liggen hiervan mee aan de basis. En men viseert nu vooral mede de gebruikers van electrische verwarming. U weet dat electrische verwarming vaak probleemloos 25 tot 35 jaar meegaat. Geregeld krijgen we de vraag van de klanten, als ze deze vervangen of er inmidels iets nog energiezuiniger gevonden is. Bij Elektro Tavernier hebben wij hier evenwel al een pasklaar antwoord voor: onze nieuwste Xpelair digitemp 12 HP - een warmtepompkachel dewelke 300% zuiniger is dan electrische verwarming. Concreet betekent dit als u een verbruik heeft van vb 1.500 euro op jaarbasis voor electrische verwarming deze kan terugvallen op 500 euro.

Op zoek naar snelle toevoer van warm water?

Contacteer ons