Datanetwerken

Installatie, herstelling, uitbreiding en updating van vaste datanetwerken voor een snel, veilig en betrouwbaar netwerk voor dataverkeer.

Veilig, snel en storingsvrij dataverkeer

Een datanetwerk staat in voor de communicatie en het verzenden van gegevens binnen uw woning, bedrijf of organisatie.
Betrouwbaarheid en veiligheid zijn hier dan ook belangrijke voorwaarden.

Het datanetwerk moet ook flexibel zijn en kunnen meegroeien met uw toekomstige noden.
Tegenwoordig wordt ook steeds meer gekozen voor multifunctionele datanetwerken waarop ook telefonie, printers, IP-camera’s, alarmsystemen en andere faciliteiten over het netwerk functioneren.

Installatie, herstelling en uitbreiding

Een vast datanetwerk blijkt nog steeds het snelste, veiligste en meest betrouwbare netwerk voor dataverkeer. Elektro Tavernier installeert uw datanetwerk met vakkennis, ervaring en precisie.
Wij plaatsen grote en kleine datanetwerken in glasvezelbekabeling of universele UTP/FTP koperbekabeling voor woningen, kantoren, hotels, winkels en supermarkten, en dit zowel voor nieuwbouw als bestaande gebouwen.

Aan de hand van een bezoek bij u ter plaatse, adviseren wij u over de beste en meest duurzame oplossing voor uw situatie rekening houdend met uw noden en budget.
Bij goedkeuring van ons voorstel installeren wij uw infrastructuur volgens ontwerp en testen de werking.
Zo bent u verzekerd van een goed werkend, kwaliteitsvol netwerk dat volledig gericht is op uw behoeftes. Onze installaties volgen steeds de laatste normen en zijn gemeten en gecertificeerd.

Vervanging van rijgnetten

Tavernier levert ook herstellingen, uitbreiding en upgrading van bestaande systemen in functie en grootte, en vervanging van oude rijgnetten in appartementen en meergezinswoningen door aparte wooneenheden.
Hierbij wordt de coax-bekabeling vernieuwd naar Telenet-normen.

Op zoek naar een veilig datanetwerk voor uw woning, kantoor of appartement?

Contacteer elektro Tavernier