Domotica

Domotica vergroot niet alleen uw dagelijks comfort, maar creëert tevens een gevoel van veiligheid, en laat u zuinig en efficiënt met energie omgaan.

Comfort, veiligheid en energie besparing

Domotica vergroot niet alleen uw dagelijks comfort, maar creëert tevens een gevoel van veiligheid en laat u zuinig en efficiënt met energie omgaan.

Zo kan een basissysteem uw verlichting en verwarming aanpassen naar uw behoeftes en ervoor zorgen dat bij afwezigheid uw woning de indruk wekt om bewoond te zijn, wat mogelijke inbrekers kan afschrikken. De systemen helpen u ook om te besparen op uw verbruik. Zo wordt de investering in een kwaliteitsvol systeem door zichzelf terugbetaald.

Elektro Tavernier integreert uw domoticasysteem in de elektrische installatie van uw nieuwbouw of plaatst een systeem bij renovatiewerken.

Modulaire KNX domotica

De keuze in huidige domotica is groot. Wij verkiezen te werken met de duurzame en heel betrouwbare KNX systemen en begeleiden u graag in de vele mogelijkheden van deze systemen op het vlak van comfort, veiligheid en verbruik. Dit type domotica beschikt immers over een grote compatibiliteit en kan modulair uitgebreid worden naargelang uw noden en wensen.

KNX systemen bieden uiterste comfort en controle via gedetailleerde programma’s, bewegingsmelders voor verlichting, schemerschakelaars, weergave van verbruik, bediening op afstand via smartphone, en optimale klimaatregeling met zonwering voor passieve woningen.

Meer info over de mogelijkheden met domotica?

Contacteer ons